This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ormekur til kat hjemmesiden

Velkommen til vores lille oase af råd og tips angående katte generelt, vi katteejere kender jo alle til fornemmelsen af afmagt når vores kæledyr er syge og vi vil gøre alt for at hjælpe dem og gøre dem raske igen!

Advertisement

Der findes mange sygdomme desværre, men en af de hyppigste blandt katte må være orm i systemet, også må man ty til en ormekur til kat, det er det eneste som hjælper og man er nød til det hvis først de rammes af indvoldsorm.

Vi vil alle helst have glade katte, og derfor har vi i dag et råd angående de berygtede ormekure til katte.

Advertisement

Ormekur til kat virker det?

Hvis du skulle være i tvivl så er det korte svar JA, det virker og er faktisk det eneste som virker mod orm, derfor er det vigtigt du handler når problemet opstår, normalt ville man skulle hen til dyrlægen med en afføringsprøve og få konstateret den har orm, derefter få den receptpligtige medicin som denne er i Danmark, så uger efter op til et opfølgende kontrol besøg for at sikre sig ormene er væk! Alt dette lyder dyrt og det er det, det løber let op i 1000 kroner hos dyrlægen....

Advertisement

Heldigvis er der medicin som ikke er receptpligtigt men som fungerer og gør jobbet præcis lige så godt, dette hedder Verm-X og fås i håndkøb, det store plus ved dette er selvfølgelig det er natur medicin, så du kan give din kat det lige så ofte som du vil uden at tænke på dens velfærd, den tager overhovedet ikke skade af medicien, kontra den farlige på recept som er proppet med kemikalier og andet fra et labotorie!

Photo: Ormekur til kat
Advertisement

Hav altid et par pakker liggende derhjemme, ser du orm i opkast eller afføring fra katten så kom i gang med en behandling, det kan kun gå for langsomt! Få uger efter den nemme ormekur til kat med dette pulver vil katten være fri for orm igen!

Opdateres senere med mere faktuelt information!

Share This Story

Get our newsletter